Vliegend tapijt, zeskamp teambuilding
Thuis Feest of Thuis feestje organiseren. Wij leveren alle feestmateriaal schoon en netjes. Sweet 16 of 50+ het maakt niet uit wij hebben statafels, koelkasten maar ook biertaps en heaters in de verhuur.

Vliegend tapijt

1 persoon trekt het vliegend tapijt vooruit en de rest springt in de lucht. Probeer zonder van het tapijt af te gaan de streep te halen. Ideaal voor een zeskamp, teambuilding of een ander spel natuurlijk.

Let op per 2 => 19,99 euro incl. btw.19,99


16,52excl. btw


Vliegend Tapijt Sensatie: Spring en Zweef als Nooit Tevoren!

Klaar om de zwaartekracht uit te dagen en een onvergetelijke ervaring te beleven? Stap aan boord van ons unieke vliegende tapijt, waar jij de piloot bent van je eigen avontuur terwijl je omhoog springt en weer landt, gedragen door lachsalvo s en opwinding!

๐Ÿช‚Stap op ons vliegende tapijt en voel de spanning opbouwen terwijl je samen met je vrienden omhoog springt. Elke sprong brengt een golf van opwinding, terwijl je even later weer landt en je klaarmaakt voor de volgende uitdaging.

๐ŸŽข Elke sprong op ons vliegende tapijt zorgt voor een snelle stijging van je hartslag en een lach die niet te stoppen is. Het is een rollercoaster van emoties terwijl je in de lucht zweeft en de sensatie van de vrije val omarmt.

๐ŸŒˆ Vliegend tapijt verbindt mensen zoals geen andere attractie dat kan. Deel je vreugde en plezier met je vrienden en familie terwijl jullie samen omhoog springen en een onvergetelijke tijd beleven.

๐Ÿš€ Van jong tot oud, iedereen kan deelnemen aan het avontuur van het vliegende tapijt. Laat je innerlijke avonturier los en ontdek hoe het voelt om te zweven, te springen en te lachen als nooit tevoren.

Klaar om deel uit te maken van een luchtig avontuur dat je naar nieuwe hoogtes van plezier brengt? Stap aan boord van ons vliegende tapijt en ervaar de opwinding van springen en zweven, gedeeld met vrienden en familie die lachen en applaudisseren terwijl je op en neer gaat.

Aarzel niet om vandaag contact met ons op te nemen om jouw plek op het vliegende tapijt te reserveren. Dit is jouw kans om een levendig, vrolijk en grenzeloos avontuur te beleven dat je zeker lang zal bijblijven! ๐Ÿช‚๐ŸŒŸ

Let op per 2 => 19,99 euro incl. btw.

19,99

16,52 excl. btw


Vliegend Tapijt

Vliegend Tapijt

Vliegend Tapijt


Megabal Avontuur: Overwin Het Parcours en Bereik Nieuwe Hoogtes!

Stap in de wereld van gigantisch plezier en uitdaging met onze indrukwekkende megabal. Deze reusachtige bal met een diameter van 2 meter daagt je uit om het parcours te veroveren en zelfs nieuwe hoogtes te bereiken terwijl je bovenop klimt!

๐ŸŽˆ Onze megabal is een waar monument van plezier, met een omvang die nieuwsgierigheid opwekt en avontuur uitstraalt. Met een diameter van 2 meter is het de perfecte metgezel voor allerlei spannende activiteiten.

๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ Neem de uitdaging aan en overwin ons speciaal ontworpen parcours terwijl je in de megabal rolt, draait en navigeert. Elke beweging test je balans en leidt tot een overwinningsgevoel na elke geslaagde hindernis.

๐Ÿง—โ€โ™€๏ธ Klim bovenop de megabal en bereik nieuwe hoogtes van opwinding en prestatie. Het is een ervaring die je trots zal vervullen terwijl je bovenop deze reusachtige bal staat en geniet van een adembenemend uitzicht.

๐ŸŒŸ **Beleving voor Iedereen**: Onze megabal is een uitnodiging voor avontuur voor alle leeftijden. Of je nu jong of jong van hart bent, deze bal biedt een ongeรซvenaarde ervaring die je volledig onderdompelt in de wereld van plezier en uitdaging.

Ben je klaar om jezelf uit te dagen met een megabal die avontuur en opwinding brengt in elke beweging? Stap in en ontdek hoe het voelt om het parcours te veroveren en bovenop een reusachtige bal te staan.

Neem vandaag nog contact op om je megabal ervaring te reserveren en een buitengewone dimensie van plezier en overwinning toe te voegen aan je evenement of activiteit. Verwelkom de megabal en maak je klaar voor een avontuur dat je zintuigen zal prikkelen en je prestaties zal versterken! ๐ŸŽˆ๐ŸŒŸ
teambuilding, voetje van de vloer, zeskamp, lol , fun

Voetje van de vloer

VOOR IEDEREEN DIE VAN LOL HOUDT๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Wij houden van een feestje, lol en vooral van heel veel FUN!
Er is natuurlijk best wat mogelijk op 1,5 meter afstand.
Kun je wel wat afwisseling voor de weekenden met je gezin gebruiken?

Maak het parcours lekker uitdagend voor wat extra plezier.
En voor de cooling down natuurlijk een verfrissend biertje๐Ÿบ.
Probeer eens een Brugse Zot! of natuurlijk een tappakket Brugse Zot.

Artikel + Bijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)


Vliegend tapijtSkippyslangMegabalFunslang volwassenenSteltenTrektouwVoetje van de vloerof Artikel + Bijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)

  
  Vliegend tapijt


  
  
  Skippyslang


  
  
  Megabal


  
  
  Funslang volwassenen


  
  
  Stelten


  
  
  Trektouw


  
  
  Voetje van de vloer