Stelten huren voor een zeskamp of een straatfeest
Thuis Feest of Thuis feestje organiseren. Wij leveren alle feestmateriaal schoon en netjes. Sweet 16 of 50+ het maakt niet uit wij hebben statafels, koelkasten maar ook biertaps en heaters in de verhuur.





Stelten

1> Dit is een typische oud Hollands spel. De stelten zijn te gebruiken in combinatie met een parcours of zomaar als er bij

12,50


10,33excl. btw






Stelten

Dit is een typische oud Hollands spel. De stelten zijn te gebruiken in combinatie
met een parcours of zo los.

Stelten huren

12,50

10,33 excl. btw


Stelten

Stelten

Stelten


Megabal Avontuur: Overwin Het Parcours en Bereik Nieuwe Hoogtes!

Stap in de wereld van gigantisch plezier en uitdaging met onze indrukwekkende megabal. Deze reusachtige bal met een diameter van 2 meter daagt je uit om het parcours te veroveren en zelfs nieuwe hoogtes te bereiken terwijl je bovenop klimt!

🎈 Onze megabal is een waar monument van plezier, met een omvang die nieuwsgierigheid opwekt en avontuur uitstraalt. Met een diameter van 2 meter is het de perfecte metgezel voor allerlei spannende activiteiten.

🏃‍♂️ Neem de uitdaging aan en overwin ons speciaal ontworpen parcours terwijl je in de megabal rolt, draait en navigeert. Elke beweging test je balans en leidt tot een overwinningsgevoel na elke geslaagde hindernis.

🧗‍♀️ Klim bovenop de megabal en bereik nieuwe hoogtes van opwinding en prestatie. Het is een ervaring die je trots zal vervullen terwijl je bovenop deze reusachtige bal staat en geniet van een adembenemend uitzicht.

🌟 **Beleving voor Iedereen**: Onze megabal is een uitnodiging voor avontuur voor alle leeftijden. Of je nu jong of jong van hart bent, deze bal biedt een ongeëvenaarde ervaring die je volledig onderdompelt in de wereld van plezier en uitdaging.

Ben je klaar om jezelf uit te dagen met een megabal die avontuur en opwinding brengt in elke beweging? Stap in en ontdek hoe het voelt om het parcours te veroveren en bovenop een reusachtige bal te staan.

Neem vandaag nog contact op om je megabal ervaring te reserveren en een buitengewone dimensie van plezier en overwinning toe te voegen aan je evenement of activiteit. Verwelkom de megabal en maak je klaar voor een avontuur dat je zintuigen zal prikkelen en je prestaties zal versterken! 🎈🌟
teambuilding, voetje van de vloer, zeskamp, lol , fun

Voetje van de vloer

VOOR IEDEREEN DIE VAN LOL HOUDT😂😂

Wij houden van een feestje, lol en vooral van heel veel FUN!
Er is natuurlijk best wat mogelijk op 1,5 meter afstand.
Kun je wel wat afwisseling voor de weekenden met je gezin gebruiken?

Maak het parcours lekker uitdagend voor wat extra plezier.
En voor de cooling down natuurlijk een verfrissend biertje🍺.
Probeer eens een Brugse Zot! of natuurlijk een tappakket Brugse Zot.

Artikel + Bijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)


Stelten



Megabal



Vliegend tapijt



Funslang volwassenen



Trektouw



Skippyslang



Voetje van de vloer







of Artikel + Bijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)

  
  Stelten


  
  
  Megabal


  
  
  Vliegend tapijt


  
  
  Funslang volwassenen


  
  
  Trektouw


  
  
  Skippyslang


  
  
  Voetje van de vloer